O studiu

Rouged studio je lepotni studio, ki ponuja različne lepotne tretmaje, ličenja za vse priložnosti in svetovanja. Poskrbeli bomo za vaše obrvi in trepalnice. Naličimo vas za vse priložnosti. Skupaj se lahko naučimo tehnik ličenja ali vam svetujemo kako uporabljati ličila za svoj vsakodnevni videz.

Rouged (izgovorjeno ružd) izhaja iz francoščine in pomeni nekaj kar je obarvano z rdečilom fr. rouge


Za trepalnice in obrvi uporabljamo kakovostne izdelke italijanske znamke InLei, ki imajo opravljene številne klinične študije in so izdelani v Italiji.

Naličili vas bomo z visokokakovostnimi profesionalnimi znamkami ličil kot so MAC, Anastasia Beverly Hills, Make Up For Ever, Viseart, Charlotte Tilbury, Nars, Jouer, Rephr, Zoeva, Becca, Benefit, Inglot, theBalm in veliko drugimi. 


Petra Gyergyek je certificirana vizažistka. Z ličenjem se je začela ukvarjati že v srednji šoli, ko je za zabavo ličila svoje prijateljice in sorodnice. V času študija medijskih komunikacij se je poglobila v lepotni svet in najprej začela s pisanjem lepotnega bloga. Po študiju je hitro ugotovila, da je lepota področje, ki jo najbolj zanima in v katerem lahko največ prispeva drugim. Dodatno se je izobrazila za poklic vizažistke in stilistke trepalnic in obrvi. Kot lepotna blogerka ima tudi veliko izkušenj s preizkušanjem raznoraznih znamk negovalnih izdelkov in ličil. Svoje makeup izkušnje je nadgradila z udeleževanjem online izobraževanj izpod rok svetovno znanih vizažistov kot so James Vincent, Danessa Myrics, Laetitia Lemak, Kristina Gasperas in številnih drugih. S svojo umirjenostjo in natančnostjo bo poskrbela, da se boste po tretmaju ali ličenju počutili kot najlepša verzija sebe.